Rannan ruoppaus, vesistökuljetukset, rantarakentaminen

Länsirannikon Saaristopalvelu tarjoaa monipuoliset ruoppaus- ja vesistöpalvelut Porissa, Satakunnassa ja koko Suomen rannikkoalueella. Monipuolinen kalustomme venyy haastavimpiinkin ruoppausurakoihin ja vesistökuljetuksiin.

Kalustoomme kuuluu 7 m x 20 m kuljetuslautta sekä 5 m x 15 m ruoppauslautta. Kuljetuslautta on varusteltu 44 t/m nosturilla ja Ruoppauslautta varustettu 29t. kaivinkoneella.

Toiminta-alueemme on Pori, Satakunta sekä koko Suomen rannikkoalue.

Ruoppaukset

Tarvitseeko rantasi ruoppausta?

Me suunnittelemme ruoppaukset huolellisesti ja tapauskohtaisesti asiakkaan toiveita ja tarpeita kunnioittaen. Olipa kyseessä pieni kunnostustyö tai laaja ruoppaus, meiltä saat luotettavat tekijät ja kaluston.

Ruoppauksen avulla on mahdollista muuttaa uimakelvoton ja matala ranta taas uimakelpoiseksi. Lisäksi ruoppauksella pyritään syventämään rantaa veneilyn mahdollistamiseksi.

Vesistökuljetukset

Tarvitsetko kuljetusapua vesistökohteisiin?

Suoritamme tavaran kuljetusta saariin tai muihin vesistökohteisiin. Toimitamme muun muassa mökki- ja talopaketit sekä maa-ainekset turvallisesti vesistöjen yli.

Monipuolisen kalustomme turvin kuljetamme suuremmatkin maa-ainekset ja rakennustarvikkeet perille. Turvallisesti ja ammattitaidolla.

Rantarakentaminen

Tarjoamme rantarakennuspalvelut saariin ja mantereelle.

Toteutamme veneväylät, aallonmurtajat, uimarannat sekä muut rantarakentamisen palvelut ammattitaidolla.

Kuljetamme tarvittaessa rakennusmateriaalit saaristoon ja vesistökohteisiin, sekä ruoppaamme rannan. Ota rohkeasti yhteyttä!